Vad är öppet system och slutna system elektroniska cigaretter?

Erfaren vapers vet att det finns flera sätt att vape. Å andra sidan kommer en person som börjar röka med den elektroniska cigaretten inte att känna till skillnaden mellan öppna system eller slutna elektroniska cigaretter. De olika egenskaperna ger olika vapers, och den här guiden förklarar skillnaderna som finns och hur de påverkar driften av den elektroniska cigaretten eller ecigg, e-cigg, e cigg och e-cig.

Vad är öppet system och slutna system elektroniska cigaretter ?

Termerna öppet system och stängt system används för att beskriva de två befintliga typerna av elektronisk cigarett. De tre viktigaste delarna av ett öppet system elektronisk cigarett är munstycket, sprejflaska och batteri. På vissa se vilka e-cigg du kan köpa på Vape.se  e-cigaretter kan veken och spolen demonteras; men på blu e-cigaretter förseglas dessa delar inuti förstärkaren. Slutna system elektroniska cigaretter är likartade och består av ett batteri och en patron, med spetsen inbyggd i patronen.

fra-open-System-logotyp

Huvudskillnaden mellan öppna system och slutna system elektroniska cigaretter är hur e-vätskan dispenseras. Öppna system elektroniska cigaretter använder en sprejflaska som fylls med E-vätska manuellt, medan slutna system elektroniska cigaretter använder patroner som skruvas direkt på batteriet. Till skillnad från förstärkaren kan patronen inte demonteras och sedan fyllas på. Elektroniska cigaretter från Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec med ett öppet system har också en avtagbar spets.

fra-stängt-system-logotyp

Öppna system elektroniska cigaretter är återanvändbara eftersom det är möjligt att fylla på e-vätskan när den har gått ut. Med slutna elektroniska cigaretter kan cylinderampullen inte återfyllas och måste kasseras när den är klar. Öppna Elektroniska cigaretter möjliggör ofta mildare inandning. Open system elektroniska cigaretter har också ett kraftfullare batteri, vilket innebär att de håller längre när de laddas.

Hur man gör det mesta av mitt öppna system elektronisk cigarett

För att få ut det mesta av ett öppet system elektronisk cigarett, vaper måste vara medveten om problemet med smak spökbilder. Denna term hänvisar till rester av aromer när vaper bestämmer sig för att ändra e-vätskan. Det bästa sättet att undvika smak spökbilder är att använda olika finfördelare för varje e-flytande arom.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.