Lustgas Patroner är inte roligt alls: varför ska du inte andas in det

det började mode för barnen att andas in Lustgas patroner( Lustgas patroner), bara det har nu ersatt droger i klubbar och parker i England, som några inhalationer med Lustgas patroner automatiskt orsaka jubel och skratt på Skolparty.se.

köp billig lustgas patroner i Stockholm med expressleverans

Enligt BBC är Lustgas patroner nu den näst vanlilustgaste rekreationsdrogen i Storbritannien i åldrarna 16-24, bakom bara cannabis.

köp billigast lustgas i Stockholm expressleverans

Men som forskare ofta har föreslagit är Lustgas patroner extremt farlig.

köp billig lustgas i Stockholm expressleverans

Den här gången är det Wales hälsominister, Dr Frank Atherton, som berättar för oss hur kostnaden för byrån är ” astronomisk.”

köp lustgas tub i Stockholm expressleverans

 

“Vi ser människor som inte längre kan gå eller använda armar eller ben. Tyvärr kan detta bli irreversibelt”.

Och medan försäljningen är olaglig för fritidsbrSverige, säljs Lustgas patroner lagligt på marknaden.

Professor Gino Martini på the Royal Pharmaceutical Society och Dr Amira Guirguis, en akademisk vid Swansea University Medical School, har länge arbetat för att informera folk om farorna med att använda det.

köp lustgas billigt i Stockholm expressleverans

“Vi tror att vad som händer är att kronisk användning av Lustgas patroner stoppar kroppen absorberar vitamin B12,” Dr Martini berättar BBC, ” om reserverna är utarmade, skyddande skikt förstörs och skador på ryggraden kommer.”

köp från lustgas butiken i Stockholm expressleverans

Och han fortsätter: “det är därför vi ser människor med problem som domningar, gångproblem och i de allvarlilustgaste fallen paraplegi, vilket är en form av förlamning.”

köp lustgas med hemleverans i Stockholm