8 sätt att tjäna extra pengar på internet utan att ge upp ditt jobb

Vill du tjäna pengar på nätet? Vill du tjäna miljontals pesos nästan enkelt? Visst, många publicister kan få dig att tro att det goda livet är några steg bort. De berättar att din väg till digital rikedom är precis runt hörnet tack vare denna hemlighet som de ännu inte har upptäckt. Bäst av allt? Att de bara kommer att dela det med dig eftersom du är en del av deras inre cirkel. Det är du. En del av de lyckliga.

Vill du veta mer, läs artikel via denna länk!

Men vi vet alla hur historien går, eller hur? Lusten att vilja generera vinst och lämna företagslivet är väldigt stark, så stark att det här enkla pengasystemet är så attraktivt att du var tvungen att göra det. Sen fattar du beslutet och gör det. Nu sitter du framför denna magiska kurs och allt du behöver göra är att ta det och genomföra det.

Även om få slutar arbeta. Det händer att ingen tar kursen, om vi inte genomför den. Men vi brukar höra många människor prata om att rusa dig. Han jobbar hårt, säger de. Försök hårt. Ge upp. Han jobbar hela natten. Visst esto detta kommer från våra föräldrar och deras goda avsikter. De vill utrusta oss med de bästa verktygen för att lyckas. Men att sträva och arbeta hårt betyder inte alltid att lyckas. Du kan tjäna lite pengar på Internet om du arbetar outtröttligt. Men kommer du verkligen att vara fri från företagslivet? Troligen inte.
Hur tjäna pengar online utan att ge upp ditt jobb

För de flesta är målet frihet. Ekonomisk frihet. Frihet från ett jobb som de inte längre vill ha. De vill ha friheten att gå vart de vill när de vill, med vem de vill. Att inte behöva rapportera varje steg och beteende. Men innan du gör det behöver du en plan. Visst, du kan bränna dina kort, sluta och försöka. Det kan fungera för vissa, men för andra finns det en riktig panik att inte göra det.

Men här sanningen: de flesta tycker om det för mycket. Behöver du sluta ditt jobb för att tjäna lite extra pengar? Nej. Och det bästa är att när du hittar ett sätt att tjäna pengar internet, allt du behöver göra är att skala dina ansträngningar. Kommer du att bli miljardär gör det? Troligtvis inte, men du kan definitivt vara miljonär. Allt du behöver är att börja lita på dig själv.

Att veta mer: affärsidé! Skapa en online medicinsk katalog för utlänningar

Idag är det enda du behöver göra att välja en väg. Hur ska du generera pengar online? Hur mycket tid kommer du att ägna åt denna sak? Du kommer inte att kunna uppnå detta utan en viss nedsänkning. Men det handlar inte om att arbeta hårt, utan om att göra det intelligent. Vi talar om fyra timmar i veckan av smart arbete. Och det betyder att du kommer att anställa tredje part. Välj din huvudsakliga väg och hyra hjälp för resten. Du behöver inte vara expert på allt, du behöver bara vara mycket bra på den huvudsakliga aktiviteten du väljer att göra.

Alla måste börja någon gång, och även om pengar inte borde vara ditt huvudmål, om du bara vill ha extra inkomst, är ditt mål klart. Fokusera på din första PES 1,000 pesos. Om du kan vinna $ 1,000 kan du få till $ 10,000. Oroa dig inte för allt du måste göra. Börja med något litet och börja arbeta. Men var medveten om att det kommer att ta tid, det kommer inte att passera över natten, så bli inte besviken genom att sätta idealistiska förväntningar som magiskt kommer miljoner att visas på ditt bankkonto.
1. Börja sälja aktier online

Bild: Austin Distel via Unsplash

En av mina mentorer, Jeremy Delk, en av de mest framgångsrika människor jag känner, började bokstavligen från början. Det var faktiskt värre än så. Han hade tagit $30,000 dollar som hans pappa hade ärvt från honom på sin 18: e födelsedag och gjorde det till en portfölj värderad till mer än más 1.2 miljoner genom att sälja aktier. Detta var innan .com bubblan brast. han var så säker på sig själv vid den tiden att han tog 8 800 000 marginal. Jag flög högt. Han var 22 år gammal, han var på college och en dag tjänade mycket mer än sina lärare tjänade ett år.

När bubblan sprack, förlorade han allt. Samlingarna började och pengarna försvann, det värsta är att han hade förlorat sitt arv. Men han säger alltid att smärta gav honom rätt grund. Under dessa år lärde han sig mycket. Och när marknaden återhämtade sig hittade han ett sätt att positionera sig igen och nu sälja hus. Detta satte honom på vägen till att starta eget företag och så småningom bli en mycket framgångsrik entreprenör som genererar över más 100 miljoner per år.

För att lära dig mer: Vill du lära dig att investera i börsen? Läs dessa 6 böcker

Ditt råd? Börja med något litet. Lär dig att flytta nötterna och följ din passion. Du kommer inte att vara utmärkt på någonting, i själva verket kommer du att vara lägre än genomsnittet, men med tiden kommer du att göra bättre. Du måste ha rätt inställning och ta de första stegen. Persistens och åtgärder är nödvändiga i alla företag, men särskilt i de där det finns riskkapital och där du inte vet vad du gör. Att tjäna pengar på nätet är inte lätt någonstans. Du måste vara uppmärksam och vara smart med varje steg.

Delk säger att du ska öppna ett konto hos en stor institution och sedan börja sälja små aktier, vara försiktig, utan att ta stora risker medan du lär dig hur man gör det. Men det viktigaste är att fokusera på orsaken till detta, bortom pengar. Pengarna är fantastiska men vi gör fler saker för det viktiga än för de glänsande objekten. Så inte bara kan du tjäna lite pengar utan att ge upp ditt jobb, du kan också klippa den unionen med företagsvärlden för alltid.
2. Skapa ett e-handelsföretag

Bild: rupixen via Unsplash

Några av de mest inspirerande entreprenörer jag känner har börjat i e-handel företag med ögonen vidöppna. Det bästa är att det finns så många alternativ, du kan bokstavligen sälja något utan att ha någon egen produkt. Du kan sälja på Amazon, Shopify, eller någon av de plattformar som finns.

Jaime Cross, grundare av MIG Soap, bad i åratal för att hitta ett sätt att tjäna pengar. Hon var en hemma mamma som var tvungen att uppfostra barn, och hon hade ekonomiska problem. De var så dåliga att jag inte ens nå dem för mat. Han säger att det var den svåraste tiden i hans liv. Men en natt, i en dröm, hade han en vision. Hon såg sig själv och andra hemlösa människor blanda tvål som om de var kemikalier med ett liv eller död uppdrag.

Det har varit sju år och han gör miljontals dollar om året säljer sina handgjorda tvål med naturliga och ekologiska ingredienser. Hon berättar för mig att det finns så många skadliga kemikalier i de produkter vi köper, så hon skapade bokstavligen produkter så organiska att du kan äta dem. Det låter konstigt, men dess väg är ett bevis på vad som kan uppnås när du ägnar dig åt det. Många människor ger upp för snabbt istället för att gå vidare och sträva.